7 C
Prishtina
E mërkurë, 18 Korrik, 2018
Një video e vitit 2010, ku shfaqet kryeministri Edi Rama, në atë kohë kryetar i PS që fliste për përmbytjet e ndodhura në atë vit, është publikuar nga ish-kryeministri Sali Berisha të premten në darkë.

Lajme

Departamenti i brendshëm Trump njoftoi të enjten planin për të ofruar blloqe në oqeanet e Arktikut, Atlantikut dhe Paqësorit për eksplorimin e naftës dhe gazit në një plan të ri ambicioz pesëvjeçar të qirasë në det.

Sport

Ferizaj njihet për zbulimin e talentëve sportivë. I tillë është dhe i riu Enis Sadriu 14 vjeç.

Lifestyle

Nëse je diçka si unë, atëherë ti je një tifoz i madh i ngrënies së pulës.

Showbiz

Auto/Tech

Prodhuesi kinez Doogee sjell një smartphone Android që duket sikur iPhone X dhe ka një sensor të gjurmëve të gishtave prapa.

Shendetësi

Vitet e fundit, fëmijët kanë filluar të mbajnë telefon celular në moshë shumë të vogël, pa hyrë ende në fazën e adoleshencës.

Shkencë

Shkenca sot na thotë se ekzistojnë vale të brendshme dhe të jashtme në oqean. Valët e brendshme luhaten brenda për brenda oqeanit, ndërsa të jashtmet në sipërfaqen e tij.

Kuriozitet

Zakonisht, njerëzit i shikojnë ëndrrat “bardhë e zi”, por në ato raste kur i shikojnë me ngjyra, simbolika e tyre del më e qartë dhe shpjegohen më lehtë.

Fun

Ky është një moment shumë i habitshëm kur një grua ka përdorur fëmijën e saj në vend të çadrës!