A duhet të shqetësoheni nëse partneri shikon filma erotikë/pornografie pa praninë tuaj?

0

Varësia ndaj pornografisë është një problem i njohur nga ekspertët e shëndetit, por dhe nga ata të marrëdhënieve në çift !

Shumë njerëz sot janë të shqetësuar për partnerët e tyre kur shohin pornografi pa praninë e tyre ! Por deri në ç’pikë është normale kjo gjë, a duhet të shqetësoheni vërtetë kur partneri shikon porno vetëm? Sipas Gail Saltz, psikolog i specializuar për shëndetin seksual dhe marrëdhëniet në çift pohon se të shikuarit vetëm porno nuk është e rrezishme për jetën në çift për sa kohë që kjo gjë nuk ndikon në jetën seksuale.

Nëse jeni të shqetësuar për këtë zakon të partnerit ju duhet të pyesni veten: A është ai më i interesuar për videot pornografike, sesa për seksin në jetën reale? A po ju bën presion që të provoni lëvizjet që ai ka parë në video e ndryshme pornografike? Nëse këto pyetje marrin përgjigjie pozitive atëherë duhet të shqetësoheni! Rreziku me pornografinë është se ajo ngjall dhe stimulon sjellje të pazakonta që në të vërtetë mund të bëhen problematike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here