7 C
Prishtina
E martë, 19 Qershor, 2018

Auto/Tech

Navi në tru

A e humbim sensin tonë të orientimit përmes teknologjisë? Pse duhet të mësojmë nga Guugu Yimithirr australian për të vendosur navi në makinë ndryshe.

Microsoft tani është në dispozicion për Android

Një version paraprak i Microsoft Edge Browser mund të shkarkohet nga Google Play Store.

Western Digital po punon për një hard disk prej 40TB

Regjistrimi magnetik me mikrovalë (MAMR) është projektuar për të mundësuar prodhuesin e hard drive për të rritur më tej kapacitetin e ruajtjes. Në 2025 duhet të arrihen 40 terabajt.

Facebook integron funksionin e porositjes së ushqimit në App

Në SHBA, tani mund të porositni ushqim me aplikacionin Facebook. Rrjeti social bashkëpunon me një gamë të gjerë të shërbimeve të shpërndarjes dhe zinxhirëve të restoranteve.

Na gjeni në Facebook

Të fundit

Shihni vazhdimisht ngjyra në ëndrra, ja çfarë fshehin dhe simbolizojnë ato

Zakonisht, njerëzit i shikojnë ëndrrat “bardhë e zi”, por në ato raste kur i shikojnë me ngjyra, simbolika e tyre del më e qartë dhe shpjegohen më lehtë.

7 gjërat që meshkujt i bëjnë vetëm me femrat që i duan vërtetë

Mos e mendoni më nëse mashkulli juaj ju do apo jo. Lexoni këto shenja dhe e dini me siguri.