7 C
Prishtina
E martë, 19 Qershor, 2018

Fun

I ulet në gjunjë të dashurës dhe i propozon martesë, përgjigjja e saj me...

Një djalë kishte menduar deri në detaje se si të realizonte propozimin për martesë që do t’i bënte të dashurës së tij. Por ai nuk kishte menduar se ajo mund ta refuzonte. Videoja kur vajza i tha jo propozimit të të dashurit të saj për martesë është bërë virale.

Një detyrë për ata më të vëmendshmit. A mund ti gjeni të gjitha gabimet...

Dëshironi të ndiheni si një detektiv i vërtetë? Shikoni këtë foto me vëmendje dhe përpiquni të kuptoni nëse gjithçka në këtë foto është në vendin e duhur.

11 ndryshimet kryesore mes grave dhe burrave

Janë disa ndryshime thelbësore midis burrave dhe grave që, edhe pse I dimë, në të përditshmen, i shpërfillim.

Fotografitë e destinuara për të qenë perfekte

Një fotograni thonë që është sa njëmijë fjalë, por çfarë thuhet për një fotografi që ripërcakton ose interpreton një pamje aspak të përsosur në një sfond thuajse perfekt?

15 rastet ku një fotograf dasmash kap momente të papritura me aparatin e tij

Këto janë vërtetë qeshakrake dhe njëherit edhe të çuditshme!

Si të ndizni zjarrin me ujë (Video)

Imagjinoni një moment se ndodheni në mes të një ishulli dhe një prej elementëve kryesor për të mbijetuar është zjarri, e për të ndezur një të tillë me mjete rrethanore ka disa mënyra.

Nuk do t’a besoni se çfarë bukurie fshihet brenda kësaj grope

Disa djemë filmuan momentin e pabesueshëm që u zhytën në atë që duket të ishte një pellg - për të gjetur diçka befasuese brenda tij.

Na gjeni në Facebook

Të fundit

Shihni vazhdimisht ngjyra në ëndrra, ja çfarë fshehin dhe simbolizojnë ato

Zakonisht, njerëzit i shikojnë ëndrrat “bardhë e zi”, por në ato raste kur i shikojnë me ngjyra, simbolika e tyre del më e qartë dhe shpjegohen më lehtë.

7 gjërat që meshkujt i bëjnë vetëm me femrat që i duan vërtetë

Mos e mendoni më nëse mashkulli juaj ju do apo jo. Lexoni këto shenja dhe e dini me siguri.