7 C
Prishtina
E martë, 19 Qershor, 2018

Lifestyle

Kompleksi turistik më ambicioz që ka njohur njerëzimi (Foto)

Ne e kemi dëgjuar të gjithë proverbin se "shtëpia është vendi ku zemra është" dhe në një farë mase shumica prej nesh pajtohemi me të. Pa marrë parasysh se ku jeni, sa dashuroheni me pushimet, ose sa mirë është kompania ku punoni, pas një periudhe të caktuar, gjithmonë duam të kthehemi në shtëpi, ku i takojmë. Sidoqoftë, ky vendpushim i ardhshëm në Filipine mund të ndryshojë këtë.

Na gjeni në Facebook

Të fundit

Shihni vazhdimisht ngjyra në ëndrra, ja çfarë fshehin dhe simbolizojnë ato

Zakonisht, njerëzit i shikojnë ëndrrat “bardhë e zi”, por në ato raste kur i shikojnë me ngjyra, simbolika e tyre del më e qartë dhe shpjegohen më lehtë.

7 gjërat që meshkujt i bëjnë vetëm me femrat që i duan vërtetë

Mos e mendoni më nëse mashkulli juaj ju do apo jo. Lexoni këto shenja dhe e dini me siguri.