7 C
Prishtina
E martë, 19 Qershor, 2018

Love-Sex

Shihni porno, s’ka problem! Por nga këto 3 lloje të pornografisë, vetëm një është...

Përdorimi i materialeve pornografike konsiderohet nga ekspertët një formë e shprehjes absolutisht normale seksuale, por vetëm në disa raste vlerësohet si përçarje psikologjike.

Çfarë është dashuria?

Isha duke biseduar me nje shoqe që është beqare, e jo si une, që tashmë e kam nje penis sapiens, që më do më shumë se 20 minuta marrëdhënie seksuale, dhe që është i interesuar të ndërtojë dhe një lidhje njerëzore me mua.

5 gjërat e çuditshme që i çojnë meshkujt në ”qellin e shtatë”! Vajza jeni...

Çfarë e eksiton një mashkull, cilat veprime? Ndonjëherë janë edhe të paparashikueshme, por veprimet më të përshtatshme për ta çuar një mashkull në “qellin e shtatë”, mund të jenë edhe gjëra që nuk iu shkon mendja…

Seksi bën partnerin t’iu tradhtojë?

Të pasurit marrëdhënie seksuale në një lidhje bën partnerin tuaj jo besnik.

Nëse doni që lidhja juaj të zgjasë atëherë bëni SEKS dhe…

Ka vetëm një mënyrë në të cilën qent dhe delet bëjnë seks. Kjo mënyrë qëndron për elefantët, majmunët dhe kafshët e egra. Vetëm njëbrirëshat duhet të kenë kujdes kur bëjnë seks oral ose ndonjë insekt që e ha partneri. Çdo gjë, është e programuar në genet e specieve të ndryshme.

Këto janë gjërat që nuk duhet t’i bëni KURRË kur jeni në momente “të...

Poshtë çarçafëve rregulli i parë është që nuk duhet të veproni vetëm në bazë të imagjinatës, por duhet të jeni shumë të lirshme.

Çfarë do të thotë të jesh intersex?

Kur flasim për seksin apo për gjininë e dikujt, zakonisht komentojmë mbi faktin nëse ata janë meshkuj apo femra.

Epsh apo dashuri? Zbuloni çfarë ndjenë partneri juaj për ju

Siç dhe dihet dashuria ka të bëj me gjërat e vogla që partneri/partnerja mund të bëjë për ju.

Me siguri këto sekrete nuk i dinit! Stilet më të mira për të kënaqur...

Gjërat e vogla kanë më shumë rëndësi dhe shprehja tjetër që çdo mashkull duhet të ketë parasysh është se lumturia është më e madhe kur jepet se sa kur merret.

Kujdes! 4 fjalitë që nuk duhet t’i thoni KURRË partnerit në shtrat

Jeta seksuale e një çifti është një ndër komponentët që forcon një marrëdhënie, por ndonjëherë gjërat mund të mos shkojnë mirë qoftë nga një fjali e vetme.

Na gjeni në Facebook

Të fundit

Shihni vazhdimisht ngjyra në ëndrra, ja çfarë fshehin dhe simbolizojnë ato

Zakonisht, njerëzit i shikojnë ëndrrat “bardhë e zi”, por në ato raste kur i shikojnë me ngjyra, simbolika e tyre del më e qartë dhe shpjegohen më lehtë.

7 gjërat që meshkujt i bëjnë vetëm me femrat që i duan vërtetë

Mos e mendoni më nëse mashkulli juaj ju do apo jo. Lexoni këto shenja dhe e dini me siguri.