7 C
Prishtina
E martë, 19 Qershor, 2018

Love-Sex

Ky është vendi ku meshkujt i tradhëtojnë më shpesh partneret e tyre

Me siguri menjëherë në mendje ju ka ardhur clubi, por jo.

Keni dhimbje gjatë seksit? Ja përse ndodh…

Rreth 10% e grave kanë përjetuar dhimbje gjatë aktit në gjashtë muajt e fundit dhe sipas ekspertëve, arsyet janë tërësisht psikologjike.

Kjo është pozita e seksit ku gratë thonë se nuk janë të rehatshme

Nëse nuk dëshiron ta provosh këtë, ne kemi disa ide të tjera për të shtruar gjërat në dhomë gjumi

Vajza vëmendje! 27 djemë tregojnë se çfarë i impresionon gjatë aktit seksual

Është mëse e qartë që meshkujt në shtat të kërkojnë më të mirën nga pjesët intime të partnereve që kanë.

9 gjërat që meshkujt nuk iu thonë asnjëherë gjatë marrëdhënies seksuale

Të gjithë mendojmë se gjatë aktit seksual mund të shohim e mund të kuptojmë çdo gjë që po ndodh rreth e rrotull, por mund të ketë raste që jemi aq të “përhumbur” sa thjesht humbasim në rrjedhën e kënaqësisë dhe aktit.

Vajza vini re! Ja çfarë ngjyre duhet t’i keni të brendshmet sipas meshkujve

Studimet për ngjyrat e preferuara kanë zbuluar se të preferuarat e meshkujve ndryshojnë nga ato të femrave.

Ja kush janë 4 llojet e penisit, që femrat i pëlqejnë më së shumti

Mesa duket madhësia nuk është pika kyçe për të pasur një marrëdhënie të kënaqshme seksuale. Faktori që luan rol më së shumti në këtë “mes”, është pikërisht forma e penisit dhe pa diskutim fuqia që zotëron partneri.

Fantazitë seksuale të femrave qenkan me të vërtetë WOW

Me kalimin e viteve, njerëzit fillojnë të mendojnë se si do t’i përmirësojnë aftësitë seksuale.

Na gjeni në Facebook

Të fundit

Shihni vazhdimisht ngjyra në ëndrra, ja çfarë fshehin dhe simbolizojnë ato

Zakonisht, njerëzit i shikojnë ëndrrat “bardhë e zi”, por në ato raste kur i shikojnë me ngjyra, simbolika e tyre del më e qartë dhe shpjegohen më lehtë.

7 gjërat që meshkujt i bëjnë vetëm me femrat që i duan vërtetë

Mos e mendoni më nëse mashkulli juaj ju do apo jo. Lexoni këto shenja dhe e dini me siguri.