7 C
Prishtina
E martë, 19 Qershor, 2018

Technology

126 milionë përdorues panë reklamat politike ruse

Sipas Facebook, përhapja e reklamave politike me bazë ruse për të ndarë shoqërinë amerikane ishte dukshëm më e madhe se sa u raportua fillimisht.

iPhone X: Shpenzimet e riparimit deri në 611 euro

Nëse ekrani i iPhone X ka një dëmtim, shkëmbimi i ekranit kushton 321.10 euro.

Amazon përgatit hyrjen në tregtinë e barnave

Amazon ka siguruar një licencë për të shitur ilaçe në 12 shtete amerikane.

Senati i SHBA-së shqyrton mundësinë se si mund të luftohet “propaganda ruse”

Senati i SHBA-së shqyrton mundësinë se si mund të luftohet "propaganda ruse dhe përmbajtja ekstremiste" në rrjete sociale, dhe fton Facebook, Google dhe Twitter që t'a mbështesin atë.

Instagram ndryshon sipas kushteve të biznesit

Sipas ankesave nga protektorët e konsumit në Gjermani, filiali i Instagram me sa duket dëshiron të rishikojë kushtet e tyre të biznesit për përdoruesit gjermanë.

ID-ja e fytyrës: Problemi me biometrinë

ID-ja e fytyrës e Apple duhet të jetë "shumë e sigurtë". Por sa e lehtë mund të plasaritet? Pse veçoritë biometrike si fytyra nuk janë aq të sigurta.

Navi në tru

A e humbim sensin tonë të orientimit përmes teknologjisë? Pse duhet të mësojmë nga Guugu Yimithirr australian për të vendosur navi në makinë ndryshe.

Microsoft tani është në dispozicion për Android

Një version paraprak i Microsoft Edge Browser mund të shkarkohet nga Google Play Store.

Western Digital po punon për një hard disk prej 40TB

Regjistrimi magnetik me mikrovalë (MAMR) është projektuar për të mundësuar prodhuesin e hard drive për të rritur më tej kapacitetin e ruajtjes. Në 2025 duhet të arrihen 40 terabajt.

Facebook integron funksionin e porositjes së ushqimit në App

Në SHBA, tani mund të porositni ushqim me aplikacionin Facebook. Rrjeti social bashkëpunon me një gamë të gjerë të shërbimeve të shpërndarjes dhe zinxhirëve të restoranteve.

Na gjeni në Facebook

Të fundit

Shihni vazhdimisht ngjyra në ëndrra, ja çfarë fshehin dhe simbolizojnë ato

Zakonisht, njerëzit i shikojnë ëndrrat “bardhë e zi”, por në ato raste kur i shikojnë me ngjyra, simbolika e tyre del më e qartë dhe shpjegohen më lehtë.

7 gjërat që meshkujt i bëjnë vetëm me femrat që i duan vërtetë

Mos e mendoni më nëse mashkulli juaj ju do apo jo. Lexoni këto shenja dhe e dini me siguri.