Çuna e goca, “vuajtja” mori fund! Kjo pajisje ju tregon nëse jeni veshur bukur ose jo (Foto)

0

Amazon vjen në treg me pajisjen më të fundit teknologjik i cili do të gjykojë veshjen tuaj. Pajisja është versioni i Echo smart i quajtur Alexa.

Është i ndërtuar nga një algoritëm i cili bazohet në një proces të automatizuar,formë e inteligjencës artificiale, që bashkon feedbacku-n e dhënë nga përdoruesit dhe mendimin e ekspertëve të stilit dhe modës.

Kur dëshironi të dini si dukeni,por nuk keni asnjeri aty rrotull, për këtë ju vjen në ndihmë Alexa e cila ju bën një foto apo video. Kamera është e orientuar në një mënyrë të tillë që bën një foto të plotë të imazhit tuaj nga një distancë e vogël.

Nga aty,përdoruesit mund ta bëjnë share në aplikacionin shoqërues ku mund ta afishojnë në LookBook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here