Doni të rindizni jetën tuaj seksuale? Ky është afrodiziaku i vetëm që duhet të provojnë të gjithë çiftet

0

Doni të rindizni jetën tuaj seksuale? Ky është afrodiziaku i vetëm që duhet të provojnë të gjithë çiftet

Por, afrodiziaku më i fuqishëm gjëndet brenda në imagjinatën tonë. Ne duhet ta përdorim këtë instrument, sa herë që mundemi, për të kaluar nga rutina e zakonshme në intimitetin e këndshëm seksual. Më poshtë Living do të japë 3 këshilla modeste për ata që besojnë tek reciprociteti dhe fantasia në çift:
1-Përdorni seksin “oral”: Kur themi “seksin oral”, mos kuptoni vetëm atë që shumë njerëz e bëjnë. E kemi fjalën për të biseduar dhe dëgjuar njëri-tjetrin me një nivel të ri intimiteti. Të ndani me njëri-tjetrin fantazitë seksuale, sado të ndaluara të duken ato. Një dialog intim mund të jetë po aq seksi, sa edhe vetë akti. Kjo ndodh sepse imagjinata do të nisë të punojë.
2-Zhvilloni “ritualet” sensuale : Këto janë pa fund dhe të ndryshme për çifte të ndryshme, por ju mund të provoni të bëni dush bashkë, të bëni masazh reciprok, të lexoni diçka veçanërisht, literaturë sensualisht ose seksualisht provokative. Këto rituale dhe të tjera si këto, që gjithkush i sajon me fantazitë e tij, ndërtojnë ura për të kaluar nga obligmi në dëshirën për të qenë sa më intimë. Të bëra mire, ato e rritin tensionin seksual.
3-Afrodiziaku më i fuqishëm? Fantazia
Luani role të ndryshme me njëri-tjetrin. Pretendoni se nuk e njihni njëri-tjetrin. Merreni partnerin / partneren për një person tjetër. Mos kini frikë të thyeni tabu: duke luajtur “role”, ju do të zbuloni disa aspekte të reja të vetes dhe të partnerit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here