Fëmijët e saj u larguan nga shtëpia, kështu që ajo vendos të ndërtojë shtëpinë e saj të ëndrrave

0

M. J Boyle është një përkrahëse e banesave të vogla dhe ka ndërtuar disa prej tyre për arsye të ndryshme.

Gjatë vitit të kaluar, ajo ka vënë gjithë energjinë e saj në ndërtimin e shtëpisë së saj të ëndrrave. Një shtëpi që do të shërbente si shenjtërorja e saj e vogël, pasi fëmijët e saj u larguan nga shtëpia dhe ajo nuk do të kishte më nevojë për një shtëpi të madhe, transmeton telegrami.org.

Ajo përshkruan procesin e saj dhe jep pikëpamjet e saj mbi kuptimin e vërtetë të jetës dhe çfarë pasioni është mbi të gjitha.

Shikoni më poshtë në pamjet e vendbanimit të saj të mrekullueshëm. /Telegrami.org/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here