Foto-video, “Unë dorëzohem, s’më ka mbetur më asgjë”, thirrja e trishtë e të moshuarit nga Fushë-Kruja

0

Në fshatin Hasan, News 24 ka intervistuar një të moshuar i cili ngre duart lart: “Më erdhi si bombë, 72 vjeç burrë si mbrëmë s’më ka rastisur ndonjëherë.

Na ka ardhur një metër ujë. Nuk më ka mbetur asnjë send me jetu. Firgorifer, lavatrice, divane, bufe, karrige, nuk kam më asgjë Unë dorëzohem , si mbrëmë s’më ka bërë vaki”,- thotë ai.

*Foto dhe video

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here