Mbyllen “Javët e Kulturës Shqipe në Austri” me koncertin e bendit Offchestra

0

Ishin rreth 12 ngjarje kulturore që u përcjellën nga qindra adhurues të artit.
Secila më interesant dhe e veçantë se tjetra.

Do t’i kujtojmë gjatë filmat e Dokufestit të prezentuar në Urania, ekspozitën e veçantë të Jakup Ferrit, Koncertin nga talentët tonë në Vjenë Flaka Goranci, Lorika Ismajli, Menan Berveniku dhe Gëzim Berisha

Dhe performancën e balerinit Eno Peci.

Gjithë kjo punë dhe sukses i Javëve të Kulturës Shqiptare në Austri, u mbylle këtë të shtunë me koncertin e bendit të njohur Offchestra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here