Mos i injoroni këto 9 simptoma të stresit!

0

Stresi është arsyeja kryesore për paraqitjen e kushteve të shumta mjekësore dhe sëmundjeve, por jo të gjithë janë të vetëdijshëm për këtë, edhe pse ekspertët gjithmonë paralajmërojnë për pasojat e stresit.

Stresi mund të jetë një gjë shumë serioze, veçanërisht kur nuk mund të vërehet menjëherë për shkak të disa simptomave të paqarta të stresit. Pra, ekspertët rekomandojnë menaxhimin e uljes së stresit dhe qetësimit sepse është shumë e rëndësishme për të mbrojtur shëndetin tuaj nga kushtet e shumta mjekësore.

Këtu janë simptomat e zakonshme që ju jeni mbivlerësuar.

1. Humbja e flokeve

2. Ndryshimet e peshës

3. Vazhdimisht ndjeheni të shqetësuar dhe nuk jeni në gjendje të uleni akoma

4. Heqja e dëshirës seksuale

5. Çështjet e gjumit

6. Ndryshimet në humor

7. Dhimbje trupore

8. Mungesa e durimit

9. Mendoni për punën tuaj gjatë gjithë kohës.

/Telegrami.org/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here