NASA bën një koleksion të tingujve të frikshëm të hapësirës online

0

Tingujt nga koleksioni janë konvertuar në sinjale radio të mbledhura nga hetimet e NASA-s në hapësirë. Inxhinierët e NASA-s kanë ndryshuar këto sinjale për t’i bërë ata të dëgjueshëm tek njerëzit.

Koleksioni u lirua nga NASA në Soundcloud. Tingujt janë në dispozicion pa pagesë për të gjithë vizitorët.

Tingujt vijnë në lidhje me emrat dhe shpjegimet e origjinës së tyre. Nga “rënkimi” i Jupiterit, i cili u mor nga ai, hetimi i Juno-s dhe vjen nga hyrja në fushën e fortë magnetike të planetit, në emisionet e radios të Saturnit në valët e plazmës të hapësirës burime të ndryshme radio-sinjale janë bërë të dëgjueshme. /Telegrami.org/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here