Shembet ura në Delvinë, izolohen 350 banorë

0

Mësohet se për pasojë e shembjes, janë izoluar 350 banorë, të cilët në këto çaste janë në mëshirë të fatit.

Gjithashtu është bërë me dije se së bashku me urën është shkatërruar edhe segmenti rrugor që ndodhet aty pranë.

Si rruga dhe ura janë ndërtuar në vitin 2012 dhe kanë kushtuar miliona euro, të cilat i ka marrë lumi…

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here