Të zbukurosh pemën e Krishtlindjes para kohe, snobizëm apo nostalgji? Ja çfarë zbulon shkenca

0

Sipas psikoanalistit Steve McKeown, padurimi për të bërë pemën e Krishtlindjes, për të nxjerrë zbukurimet apo blerë të reja është sinonim i dëshirës për t’u lidhur me atë fëmijën e vogël që ‘’fle’’ brenda secilit prej nesh e ka brenda vetes së tij, duke thirrur në kujtesë moment të një të kaluare pa stress dhe tensionet e jetës adulte.

Studime të tjera të mëparshme kanë treguar gjithashtu se personat që kanë padurimin për të zbukuruar shtëpinë janë gjithashtu më altruistë dhe socialë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here