Vajza! Nëse po “vdisni” të keni të pasme të bukura, kjo është e vetmja gjë që ju duhet (Foto)

0

Tashmë të pasmet konsiderohen si arma e re. Nuk ka dyshim që trajnimi i muskujve glutes po bëhet çdo ditë e më shumë popullor dhe pothuajse është arritur në pikën ku çdo mashkull, apo femër mund të ngrejë një shtangë në palestër pa patur frikë nga shikimet dyshuese të të tjerëve.
Femrat po mundohen me të gjitha mënyrat ditët e sotme për të formuar të pasme të bukura, por së fundmi “Cosmopolitan” ka publikuar një artikull sipas të cilit ju duhet thjesht një partnere që ka afërsisht të njëjtën gjatësi me ju dhe nuk është nevoja të shkoni në palestër!

Secilin ushtrim përsëriteni 2-3 herë në javë për gati 1 muaj. Pas një muaj avanconi më lëvizje të tjera.

Ushtrimi 1: Squats
Kthehuni prapa dhe mbështetuni tek shpina e njëri-tjetrit dhe përkuluni. Në këtë pozicion, gjithë pësha bie tek gjunjtë dhe kofshët. Përsëriteni disa herë, por jo duke i sforcuar më shumë seç duhet muskujt.

Ushtrimi 2: Ura
Shtrihuni në tokë përballë njëri-tjetrit dhe bashkoni këmbët duke formuar këndin 90 gradë. Ashtu siç jeni, shtyni me forcë të barabartë duke lëvizur vithet sipër. Kur formohet një vijë e drejtë nga gjoksi tek gjunjtë, tërhiquni për ta përsëritur ushtrimin.

Ushtrimi 3: Kapja e këmbëve
Qëndroni përballë si në foto duke ngritur njërin gju aq sa mundeni. Zgjateni këmbën dhe me gishtat e saj prekni partnerin. Pas 30 sekondash, kryeni të njëjtin veprim me këmbën tjetër.

Ushtrimi 4: Hi five
Qëndroni një hp larg nga partneri dhe përkuluni duke prekur duart me radhë. Për një ide më të qartë shikoni fotot.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here